paradys

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Wie zijn wij

Doelstelling paradys
Wij willen graag een schakel zijn tussen bezoekers van paranormale beurzen in Almere en de Here God, Jezus en de Heilige Geest.

Onder leiding van de Heilige Geest:

- Gaan we het gesprek aan over levensvragen van God: het reddende offer van Jezus

- Delen we bijbels uit en flyertjes

- Verwijzen we mensen door naar plaatselijke gemeentes en Alpha-cursussen

Paradys is ontstaan op initiatief van enkele christenen in Almere in 2005. Inmiddels is Paradys een activiteit geworden van de vereniging Evangelisch Contact Almere. In het ECA zijn 15-20 kerken uit Almere verenigd. We ervaren het als zegen dat we met elkaar vanuit verschillende achtergronden mogen en kunnen samenwerken.

Het is belangrijk dat het evangeliseren op de paranormale beurs doorgaat. Het werpt zijn vruchten af. Het kost wel het nodige aan geld.Momenteel zijn er twee gemeentes die ons daadwerkelijk financieel steunen. Gezien het interkerkelijke karakter van deze groep is dat veel te weinig. Wilt u in overweging nemen om ons als gemeente of persoonlijk te steunen met een jaarlijkse gift? U kunt uw gift overmaken naar postbankrekening 3532587 van het Evangelisch Contact Almere te Almere ovv Paradys. Bij voorbaat dank.

Wanneer u geworteld bent in het evangelie van Jezus als Verlosser, dan bent u ook van harte welkom om ons interkerkelijke team te versterken! Neemt u zelf contact met ons op?

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu